The smart Trick of بوستر پمپ اب That No One is Discussing

بوستر پمپ چیست + مزایا و معایب + تفاوت آن با پمپ‌های آب معمولی

بوستر پمپ یا پکیج تقویت فشار مجموعه‌ای از یک یا چند الکتروپمپ می‌باشند که به منظور ایجاد فشار و دبی مناسب روی یک شاسی قرار می‌گیرند و توسط تابلوی فرمان به عنوان مرکز فرماندهی راهبری و هدایت می‌گردند. بوستر پمپ‌ها یکی از وسایل مهم ایجاد آسایش (بوستر آبرسانی) و ایمنی (بوستر پمپ آتشنشانی) در ساختمان می‌باشند؛ بطوریکه ضعف و اشتباه در محاسبه، طراحی و ساخت آن نارضایتی و مشکلات بسیاری را برای ساکنین و بهره بردار به همراه خواهد داشت.

در واقع بوستر پمپ به مجموعه ‌ای از پمپ ‌ها گفته می ‌شود که به صورت موازی به یکدیگر متصل شده ‌اند تا فشار آب را در سیستم لوله‌ کشی افزایش دهند.

پمپ‌های گریز از مرکز: این نوع پمپ‌ها برای انتقال مایعات با فشار بالا و دبی متوسط مورد استفاده قرار می‌گیرند، مانند استفاده در سیستم‌های تأمین آب شهری و صنایع سنگین.

مکانیزم شروع: عملکرد بوستر پمپ با فعال شدن مکانیزم آن آغاز می‌شود. این مکانیزم به طور خودکار یا توسط کنترلرهای الکترونیکی فعال می‌شود.

اصولا پمپ های معمولی همراه با هیچ بازخورد آنالوگی از خروجی سیستم است که فعالیت می کنند. در چنین حالتی برای پمپ تنها یک چیز تعریف شده است. آیا آب در ورودی منازل حضور دارد یا خیر؟ پمپ های ساده همراه با ساز و کار ساده ای که دارند، جوابی مشخص برای سوال مطرح شده دارند.

نکته ای که در راهنمای نصب و راه اندازی بوستر پمپ آب وجود دارد این است که شما باید با اجزای آن آشنایی داشته باشید تا بتوانید بهترین آن را خریداری و نصب کنید و در ادامه برای شما این موارد را شرح می دهیم.

هدف اصلی از استفاده از بوستر پمپ‌های آبرسانی، تضمین تأمین آب با فشار مناسب در نقاط مختلف سیستم آبرسانی است.

بوستر پمپ‌ ها بر اساس دور موتور به دو نوع اصلی دور ثابت و دور متغیر تقسیم می ‌شوند که هر کدام ویژگی‌ ها و کاربردهای خاص خود را دارند.

منبع دیافراگمی: منبع دیافراگمی در سیستم بوستر پمپ وظیفه، website تأمین فشار و جریان پایدار و مطلوب مایعات را بر عهده دارد.

استفاده در آتش‌نشانی: بوستر پمپ‌ در سیستم‌های آتش‌نشانی برای افزایش فشار آب در خطوط آتش‌نشانی استفاده می‌شوند.

ما در شوفاژ ایران از مرحله طراحی تاسیسات تا اجرای پروژه در کنار شما هستیم.

وظیفه اصلی این پمپ‌ها افزایش فشار آب است تا بتوانند به صورت موثر آب را به مناطقی که نیاز به آبیاری دارند، برسانند.

در ساختار کلی انواع بوستر پمپ می توانید شاهد تجهیزات متعددی باشید. تجهیزاتی مانند پمپ ها همراه با الکتروموتور ها، تابلو های برق و کنترل، منبع تحت فشار، شیر یکطرفه، شیر های فلکه، لرزه گیر ها، مانومتر، شیر تخلیه، کوپلینگ، شاسی، گارد های محافظ، پرشر سوئیچ ها و… از ملزومات اصلی در ساختار بوستر پمپ می باشند.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *